Healing met bloesems

Ontdek de helende en transformerende kracht van Bach-bloesemremedies
Stress, niet lekker in je vel zitten, snel gepikeerd zijn.
Lijkt het vaak of je leven geleefd wordt? Is het alsof je wordt meegesleurd door de omstandigheden die je dagelijks tegenkomt…

Leef vanaf nu je eigen leven!
Na het bekijken van deze site ga je hier anders mee om. Je krijgt inzicht in de vraag waarom de emoties zo makkelijk met jou een loopje kunnen nemen. En nog belangrijker, je ontdekt welke mogelijkheden er zoal zijn om weer grip op je leven te krijgen. Je leert gaandeweg je emoties onder controle te krijgen. Vreugde, zelfvertrouwen en blijdschap krijgen een prominente plaats in jouw leven.

Toe aan een volgende stap?
Blokkerende emoties of denkpatronen afdoende opruimen? Toe aan een volgende stap? Op zoek naar meer vreugde in je leven? Maak een afspraak voor persoonlijke coaching in Praktijk Te Lintelo in Oudenbosch. Ga daarvoor naar www.praktijktelintelo.nl of stuur een e-mail naar janetelintelo@gmail.com

 

Werkwijze om de juiste remedies te vinden
Op deze site vind je simpele handvatten om jou te helpen straks weer lekker in je vel te zitten. Hoe je de site kunt 
gebruiken staat hieronder beschreven.

Bloesemremedies
Een groot deel van de site is gewijd aan de Bachbloesems. Er zijn diverse manieren om zelf te ontdekken welke remedies jou kunnen helpen je emoties beter in balans te krijgen:

  1. Via de knop Foto’s 38 Bachbloesems vind je een overzicht met foto’s van alle bloesemremedies. Neem de tijd om alle foto’s op je in te laten werken en selecteer de foto die jou het meeste aanspreekt.
  2. Via de knop 7 groepen van emoties vind je een overzicht van zeven groepen (hoofd)emoties. Bepaal aan welke emotie je het eerste wilt werken. Zoek in die groep de bloesemremedie uit, waarvan de werking jou het meeste aanspreekt.
  3. Via de knop Vijf elementenleer vind je vijf groepen van elementen. Elk element is gekoppeld aan organen met diverse bijbehorende emoties. Selecteer het element, waarin je een verbetering wenst. Laat de foto’s op je inwerken en klik op de foto die jou het meeste aanspreekt.
  4. Wil je zelf Bachbloesems gaan gebruiken om beter in je vel te zitten, klik dan op de knop Bachbloesems gebruiken.

Lees vervolgens de beschrijving van de gekozen bloesemremedie. Je kunt de procedures combineren en herhalen tot je het gevoel hebt al jouw remedies te hebben gevonden.

Kom nu in actie en verbeter de kwaliteit van je leven
Je zult merken dat het rustig bekijken van de foto’s vaak al een verbetering geeft op emotioneel vlak. Om dit effect duurzaam en nog krachtiger te maken kun je de bloesemremedies daadwerkelijk gaan gebruiken. Deze zijn verkrijgbaar bij reformzaken e.d.

Coaching
Kom je er zelf niet uit: geeft niets. Je kan een afspraak maken voor persoonlijke coaching in Praktijk Te Lintelo in Oudenbosch via www.praktijktelintelo.nl. Het volgen van een Workshop behoort ook tot de mogelijkheden.