Jane’s Essences

Jane’s Essences
💚⭐️💚⭐️💚⭐️
Essence Set basisbehoeften
Basisbehoeften, we hebben ze allemaal, iedereen in een andere configuratie, in een eigen ‘patroon’, opgeslagen in onze weefsels, net als in een gebreide trui. We lopen ermee rond en zien vaak het ‘patroon’ bij de ander, maar niet zozeer bij onszelf.
Wij gedragen ons in feite als ‘bedelaars’ en vragen de buitenwereld bewust of onbewust steeds om erkenning, bevestiging, geruststelling, vertrouwen etc. Echter van de buitenwereld krijgen we deze niet meer, zodra we ‘volwassen’ zijn geworden.
De buitenwereld is nl. ook op zoek, naar vervulling van háár basisbehoeften.
We mogen en ‘moeten’ ze dus zelf verder ontwikkelen, van binnenuit, áls we daarvoor kiezen, zolang onze behoeften nog niet volledig zijn aangevuld.
 
💚⭐️
 
 
Deze Essence Set is gemaakt van edelsteenessences (van eigen edelstenen) en kan ondersteuning bieden bij het ontwikkelingsproces.
De set bevat 12 essences, voor de volgende 12 basisbehoeften:
 
 
 
💚⭐️
 
 
1. Aanmoediging
2. Acceptatie
3. Begrip
4. Bevestiging
5. Bewondering
6. Erkenning
7. Geruststelling
8. Goedkeuring
9. Respect
10. Vertrouwen
11. Waardering
12. Zorg
💚⭐️

 

De essences zijn geschikt voor volwassenen én kinderen. Ze hoeven niet ingenomen te worden, 1 druppel krachtig in je handen wrijven en er een grote ‘energetische ballon’ van maken in een denkbeeldige kleur is voldoende om de energie in beweging te zetten. Kinderen vinden dit prachtig om te doen, maar ook ‘stevige’ mannen (én vrouwen) heb ik in onze praktijk al veel ‘ballonnen’ laten maken. Tot groot genoegen en verwondering vaak. Je ontvangt een handleiding hoe je een energetische ballon maakt.

💚⭐️
 

Ik maak de essences voor de ‘liefhebber’. Op bestelling; handmatig, persoonlijk, met heel veel liefde en intentie voor jou! Binnen ca 10 dagen heb je deze dan in huis. Wil je er meer over weten of een Essence Set Basisbehoeften willen bestellen, stuur dan een bericht naar janetelintelo@gmail.com of naar 06 –  5471.3090

💚⭐️
 

De Essence Set kost normaal € 195 (ex 9 % btw en ex verzendkosten). 12 flesjes van 10 ml, met een infusie van water, biologische cognac en edelsteenessences. Tot januari 2024 geldt een speciale introductieprijs van € 120 ipv € 195 (ex 9 % btw en ex verzendkosten).

💚⭐️
 

Disclaimer: Jane’s Essences zijn geen vervanging voor medische behandeling. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.