1 Agrimony

Agrimony

1 Agrimony

Verberg je teveel je zorgen en kwellingen voor de buitenwereld achter een masker of een vrolijk gezicht? Is je motto: ´Keep smiling´?

Kan je beslist niet tegen ruzie en hou je je vaak in ter wille van de lieve vrede? Toon je niet echt je innerlijke gevoelens aan anderen en is je uiterlijke kalmte in feite gekunsteld?  Ben je voortdurend uit op afwisseling, zoals bioscoopbezoek en feestjes? Moet je voortdurend in actie zijn of zoek je steeds het gezelschap van anderen, om te voorkomen dat je gaat nadenken? Drink of rook je vaak te veel om  je kwellende gedachten tot zwijgen te brengen of jezelf te stimuleren? Ben je de vredestichter en stemmingmaker op feestjes en een graag geziene gast? Heb je last van slapeloosheid, keelproblemen of zenuwtrekjes, zoals nagelbijten?

 

De bloesemremedie Agrimony helpt je je masker afzetten en laat je in blijdschap communiceren. Geeft evenwichtigheid, objectiviteit en blijmoedigheid. Laat de vrolijkheid weer uit je hart komen. Je leert je kwetsbaarheid tonen en je beseft dat je eigen zorgen ook maar betrekkelijk zijn, gezien in het grotere verband. Geeft optimistisch vertrouwen en maakt je tot een onvermoeibare vredestichter.

Nederlandse benaming: Agrimonie

 

Kijk hier voor meer bloesemremedies bij overgevoeligheid voor ideeën en invloeden van anderen (element vuur, groep 5)

remedie 39     > remedie 2