Workshops

Workshops


Jane te Lintelo geeft diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Drijfveer is haar ontdekking wat zij moeiteloos doet en waaraan zij innerlijk zoveel plezier beleeft: het op een simpele en speelse manier mensen verwonderd laten staan over de energie van natuurkrachten en de wisselwerking hiervan op hun eigen potentieel. Dit alles in relatie tot ’goede voeding in ruime zin’: hoe voed je je lichaam, je emoties en je denken op een positieve manier.

In de workshop Bachbloesems (Schoonheid van binnenuit) worden drie afzonderlijke thema’s behandeld, waarbij bloesemremedies worden ingezet ter ondersteuning van het proces.

In de workshop edelstenen kan men kennismaken met de kracht van edelstenen en wordt tevens uitleg gegeven over de edelsteenremedies uit Alaska.

In de workshop kinesiologie (spiertest, de zogenaamde O-ringtest), leert men voeding, supplementen en andere producten uittesten voor zichzelf of een ander.
 

Van april tot juli worden er ochtend-natuurwandelingen georganiseerd in een natuurgebied,  met onderweg ontspannings- en bewegingsoefeningen.

 

Workshop Bachbloesems


  Iedereen, in welke levensfase dan ook, kan stralen en een aantrekkelijke persoonlijkheid zijn! Vaak blokkeren we onszelf door een verslavend gedrag, een beperkende overtuiging, (bijv. ik ben niet goed genoeg, of ik word niet gezien) danwel diep weggestopte emoties (zoals boosheid, verdriet, onmacht of verlatingsgevoel). We zijn daardoor voor onszelf of anderen soms ‘lelijker’ dan we in feite zouden willen.

Op een simpele en speelse wijze kom je, onder andere met behulp van door jou zelf uitgezochte Bachbloesem-remedies,  in contact met je zonkant en schaduwzijde. Door deze ‘aanrakingen’ kan de geblokkeerde levensenergie weer in beweging komen en beter gaan doorstromen.

Desgewenst krijg je op je ‘zoektocht’ ondersteuning met behulp van kinesiologie (spiertest) of biosensor. Er kan gekozen worden uit 3 workshops, elk met een apart thema:

  • Workshop 1:  je verslaving te lijf
  • Workshop 2:  vind jezelf weer  mooi
  • Workshop 3:  breng je innerlijke schoonheid tot  expressie

Voor informatie over de workshop kan een e-mail worden gestuurd naar info@praktijktelintelo.nl.

De workshops kunnen los van elkaar worden gevolgd.

 

Workshop edelstenen


 In deze workshop maak je kennis met diverse geneeskrachtige edelstenen en met de Alaska edelsteenremedies. Edelstenen maken deel uit van het mineralenrijk. De kwaliteiten van dit rijk zijn stabiliteit en structuur.

 
Edelstenen en edelsteenremedies werken als katalysator op het loslaten van opgehoopte stress en spanning, die vaak onbalans en onevenwichtigheid met zich brengen. De stress kan ontstaan zijn doordat men onzekere situaties of schokkende ervaringen heeft meegemaakt, zoals een operatie, reorganisatie, kwetsing, verwarring. Ook kan spanning zijn opgehoopt doordat men lange tijd emoties heeft onderdrukt, zoals irritatie, woede, depressie, ontrouw aan zichzelf.
 

Als iemand er naar streeft spiritueel te groeien en zich op het ‘licht’ af te stemmen, gebeurt het wel dat nagelaten wordt de behoeften van het lichaam te onderkennen. Hierdoor kan eveneens onevenwichtigheid in het fysieke lichaam ontstaan, waardoor een stabiele basis ontbreekt voor de spirituele ontwikkeling.
 

In al deze situaties kunnen edelsteenremedies worden ingezet om het lichaam zijn natuurlijke stabiliteit, evenwicht en weerstand tegen stress terug te geven. In deze workshop leer je op diverse manieren edelstenen en edelsteenremedies uit te zoeken, die jou kunnen ondersteunen in je transformatieproces.
 

Voor informatie over de workshop kan een e-mail worden gestuurd naar info@praktijktelintelo.nl.

 
De workshops kunnen los van elkaar worden gevolgd

Sugalite
Voor communicatie met eigen spirituele bron

Herkimer Diamond
Voor genezing op alle niveaus

Azurite
Voor geloofwaardig communiceren

Workshop kinesiologie


  KINESIOLOGIE is een mooi woord voor spiertesten: het subtiel aanvoelen van je eigen lichaamsenergie en het zichtbaar maken hiervan door middel van de O-ring test, zoals deze in de NEI-methode (Neuro-Emotionele Integratie, ontwikkeld door Roy Martina, arts) wordt gebruikt.

 
Hiermee kan je voeding, voedingsupplementen, vitamines, kruiden, intoleranties bij jezelf of een ander uittesten. Je leert tijdens  deze workshop  je focus te richten op je lichaam en je fijnere waarnemingsorganen en te luisteren naar de taal, het woordgebruik en de lichaamstaal. 
 

Voor informatie over de workshop kan een e-mail worden gestuurd naar info@praktijktelintelo.nl.

 
De workshops kunnen los van elkaar worden gevolgd.

De O-ringtest

Programma Overzicht Workshops 2019

Voor workshops en andere activiteiten zie www.praktijktelintelo.nl.